Potentia | Listen & Learn

  • Balans tussen contrasten | Interview met Magdalena Matei
  • Balans tussen contrasten | Interview met Magdalena Matei

    Als we haar vragen voor de podcast zegt ze ja, omdat ze het ziet als een moment van reflectie. Ze heeft zichzelf in haar leven vaak genoeg opnieuw moeten uitvinden. Geboren in Roemenië heeft ze op haar 18e al twee levens achter de rug; voor en na de val van het communisme. Eenmaal in Nederland…

Waar onze nieuwsgierigheid jouw inspiratie wordt

Het magazine is de plek waar onze nieuwsgierigheid jou prikkelt tot nieuwe gedachten en een (vernieuwde) kritische blik naar binnen en naar buiten. We schrijven en praten over thema’s waar we zelf nieuwsgierig naar zijn, thema’s die onszelf en jou een ander perspectief geven op maatschappelijke of ethische kwesties en bewust en creatief leiderschap.

”De ‘waarheid’ is een interessant concept, want we zien de wereld altijd door ons eigen perspectief, door ons eigen verhaal. Een open blik ontstaat als je je bewust wordt van dat verhaal. Maar die spiegel kan best spannend zijn.”

Lees verder over….

Bewust en creatief leiderschap

Next Level Leadership

Business Magazine

Club Potentia Podcast

The Pod


“De echte vraag is misschien wel; hoe kan je van jouw intelligentie wijsheid maken?”


All recent posts

En wie zijn wij?

Wij zijn de oprichters van Club Potentia, maar we werken graag samen. Wil jij een keer meepraten in de podcast of wil je een platform voor jouw verhaal? Neem hier contact met ons op.

Nog niet uitgelezen & geleerd? Meet us at the playground <3

Scroll naar boven